KONYA / TAŞKENT - Çetmi Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ock

Yoğun bir temponun ardından okulumuz bugün yarıyıl tatiline girdi.Daha güçlü daha verimli bir 2. dönem için tüm öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının belirlemiş olduğu, okullarda düzenlenecek olan dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda; öğrenciler arası bilgi yarışması, laboratuvar etkinlikleri, kitap okuma saatleri öğrenciler ve öğretmenler arasında halı saha maçı ardından mahallemizde bulunan mantar serası ve tavuk çiftliği ziyaret edildi.Gezi etkinliği kapsamında mantar serasına yürüyüş yapılarak gidildi ve kültür mantarının yetiştiştirilme aşamaları yerinde gözlemlenerek yetkililer tarafından öğrencilerimize bilgi verildi.Tavuk çifliğinde yumurta üretimi, paketleme gibi konularda öğrencilerimiz yerinde yaşayarak tecrübe etti.

Ara

18 Aralık Dünya Arapça Günü okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin katkılarıyla kutlandı.

Ara

Filistinli kardeşlerimize destek için okulumuz öncülüğünde öğrencilerimizin,velilerimizin ve köy halkının kaykılarıyla destek kermesi düzenlendi.

Cumhuriyetimizin 100. yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası kutlandı.