KONYA / TAŞKENT - Çetmi Ortaokulu

Çetmi Ortaokulu

Çetmi Yeni Mahalle Ermenek Caddesi No 12 TAŞKENT/KONYA
Vizyon
Eğitime olan aşkımızla, tüm öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, öğrenmeyi öğrenerek yaşadığı topluma ışık tutacak bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, bilgi çağının gereklerini kavramış, insan yaşamının sürekli bir öğrenme- yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilen, öğrenci merkezli bir eğitim anlayışına sahip, “geleceği şekillendirme sorumluluğu” ile daha iyiye ulaşmak için çalışan eğitim –öğretim kurumuyuz.
Sabah 08:30´ da başlar.16:00´da biter.
Kaloriferli
İngilizce,Arapça
Ulaşım
Konya Büyükşehir Belediyesine ait otobüsler ve şahıslara ait minübüslerle yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Toros Dağlarının Kuzey etekleri arasında kurulmuş olan Çetmi, 1200 nüfusa sahip olup halkın temel geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.
Mahallemiz ilçe merkezine 22 km, İl merkezine 150 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda her yıl futbol, voleybol ve masa tenisi turnuvası düzenlenmektedir. Ayrıca okulumuz çocuk oyunları yarışmalarında dereceye sahiptir.
Konya Bizim Okululmuz,e-twinning, ekip 42, kop okuyor projeleri
Diğer Hususlar
Okulumuz Çetmi Bakdem Emin Yusuf İmam Hatip Ortaokulu Binasında hizmet vermekte olup müdüriyet aynıdır. bakdememinyusuf.meb.k12.tr